Lan

2010-12-30 ♥ 04:07:43
Heeeeeeej! Är lite övertaggad eller så inte , eller vet inte riktigt hur jag är. Man blir lite vimsig när man inte har sovit på ett bra tag! Och kan lova er att jag och Linn inte har sovit mycket! Under de senaste 2 dygnen så har antal sovtimmar varit 0.. Just nu så ligger vi i min säng med det ultimata, måste ta kort på våran konstruktion senare! Sitter med en 2liters jucie , är det underbart eller vad? OjahOjah haha. Idag for vi på stan vid 10, köpte en kjol ett par leggings och en tunika. Visar sen nån gång hihi orkar inte nu. Alex och Matte joinade oss på stan, och sedan på kvällen så såg jag Linn och Alex The last song helveeetes vad man grinar till den... Just just i detta nu så har linn tagit en powernap utan att somna, de är förbjudet.. Ojoj hur ska vi orka detta, hoppas vi har någon kul att prata med så vi klarar oss! Underbara cambilder, u like it:*


hela långa natten

2010-12-29 ♥ 09:53:56
Ska på stan nu med bästis, vi har inte sovit nånting och har aldrig mått bättre. Har inte varit med om en roligare natt på länge!! Berättar mer sen. Min uppdatering är inte den bästa men lovar att den ska bli bättre kära ni.
Nu har vi snart fixat oss klart och snart kommer farfar och skjutsar oss in till centrum, ganska jätte kallt ute så nej tack till att gå! Pusssssssss


City

2010-12-23 ♥ 13:30:53

Godmorgon! Nu ska jag och mammsen fara in till stan där jag förhoppningsvis hittar en julklapp åt mig. Har inte önskat mig något så jag tror att mina paket under granen är = zero hehe. Men men det är inget som spelar en roll i det stora hela! Får se vad jag hittar på senare, får hålla tummarna att Elin tar sig upp ur sängen och följer mig ut. Men det är bara en önsketanke, för vem vill lämna en varm och mysig säng egentligen?

Nä nu måste jag fara innan madre beslutar sig för att inte fara hehe. Tagga julafton imorgon då är det enda jag har och säga nu! Puss
 


Bio & Måndagen

2010-12-22 ♥ 21:06:43




9a!!!!!

Frost

2010-12-22 ♥ 20:44:14
Hejsan! Gick lite sådär med att lägga upp bilderna hehe. Har inte helt enkelt haft orken, men nu jäklar ska ni få se hur snygga vi var!! " Det här är våran skjort dag , Måndag "
Jag har varit på stan varje dag i veckan i hopp om att hitta julklappar, både till mig och andra. Kan inte neka nu att det har gått bra så de känns super! Igår så kom sörlänningarna hit, alldeles underbart har saknat lilla Ida och Elin!
Och idag kom mormor, kan inte bli så mycket bättre♥

Igår så var jag först hos ortopeden och sen på vårdcentralen och tog blodprov. Visade sig att jag hade hoppar knä, äntligen någon som vet!! Blev jätteglad när jag fick veta det, men inte lika glad när det visade sig att det kan ta upp till flera år för att det ska gå över.. Men men vet iallafall vad det är nu, så framöver blir det sjukgymnast.
Just nu så ligger jag i sängen och typ halvsover, är fortfarande galet trött. Försökte på mig att se junior kronorna inatt men somnade innan första period  var över, och vaknade halv 1 fortfarande jätte trött.. Funderar på att sova nu? Eller så inte, får ta och krypa ner i sängen och se en film istället. Puss



09

Kvällen

2010-12-20 ♥ 01:06:07
Godkväll alla sötnosar! Kom hem från bion för ett tag sen och har inget annat och säga än att filmen var hur bra som helst! Haha vart lite fail..  Vi hade planerat att spara lite pengar nu när vi vann tävlingen på slöjden ( finast insekter , 100kr på ett presentkort från SF ) men jag glömde presentkortet så då gick idén åt pipan. Men vi sparade de till en annan gång istället då hehe. Vi såg The town om jag inte sa de? Haha as kul kväll, vi tappade ut precis allt vi hade!! Godis, dricka, snacks, mobiler, haha galet galet... Har inte varit så glad på länge, skönt det.

Imorgon väntar en trevlig liten överraskning, eller det är ju idag eftersom att klockan över tolv;; Blir kul att se reaktionen hihi. Ska inte säga så mycket mer, lägger in bilder senare från ikväll och idag haha. Nu ska jag lägga mig och läsa, är helt besatt av böckerna "Sagan om Isfolket" har ärligt aldrig läst nått bättre;O
Godnatt sovsött!


Tänk om det hade varit idag vi hade landat i Cypern och lagt oss på sängen i hotellet, fyfan vad underbart det hade varit!

BIO

2010-12-19 ♥ 19:32:11
Hallå, har bråttom hehe ska på bio med tjejerna!  Ellen Felicia och Julia, vi ska se The town. Perfekt avslut på en snöig söndagskväll som denna! Hinner inte skriva något mer för måste fixa mig heh går runt i pyjamas♥ Men skriver mer sen ikväll om jag orkar. Bion är i 2 timmar så den slutar 11 hihi. Puss!

Julfesten

2010-12-18 ♥ 21:25:56


Grymt!

En sista gång

2010-12-18 ♥ 21:12:04
Har hunnit med väldigt mycket nu senaste tiden känns det som! I måndags så hade vi luciauppträdandet, det känns jätte konstigt nu efteråt när vi inte längre har luciaövningar.. Det känns ... tomt? Vi sjöng tre gånger, en gång för Kaplan sen två gånger för Brännan och föräldrar. Sjöng solo en vers och det gick bättre än förväntat faktiskt, skönt det för var jätte nervös innan hehe.

Vi hade julfest i torsdags, sista julfesten på Brännan. Även det känns konstigt att det inte kommer vara någon mer! Det var iallafall grymt roligt. Och när det kom till lekarna så vare ju självklart att 9a skulle vinna!! Hur jävla awesome är vi inte egentligen? Obeskrivligt är ordet.
Nu är det bara en dag kvar i skolan, sen kommer det efterlängtade lovet! Behöver det så mycket så jag vet inte vad. Är psykiskt trött orkar verkligen ingenting inte ovanligt att slummra till på lektioner och har skitlätt för och bli tjurig och kan börja grina för ingenting + att jag har haft feber och konstant huvudvärk de senaste 2 veckora. Inte det roligaste om jag får säga det själv. Funderar nu på att sova? Klockan är 9 och det är lördag, så kan de gå..


Kan det vara lösningen?

-Härnösand

2010-12-18 ♥ 20:53:45

18e december

2010-12-18 ♥ 20:45:11
Allting har gått så jävla fort alltså! Det är redan mitten av december helt sjukt. Kan inte förstå det.. Förra helgen var jag ju som sagt i Härnösand. Hur grymt sköna människor är det inte där eller? Sofa och Roniah mötte upp mig på busstationen och så for vi till sofia och gjorde ett litet mellanstopp innan vi drog vidare ut. Träffade Linn som jag hade förutspått att jag skulle göra. Käkade godaste pizzan i mitt liv med förbaskat mycket kebabsås haha.. Sov sedan hos Linn. På morgonkvisten så lyckades jag få med mig Linn och Fanny ner på stan svårt eftersom alla såg ut som taps hihi, men inget är för svårt för mig?

På kvällen kom mammsen och vi for till Lisbeths 40 års fest. Jag och Linn hann prata litegrann med folket och käka lite (ganska mycket) innan vi for vidare. Vi mötte upp Julia Jessica och Lollo och gick till ett trevligt stället med härliga människor! Hade en supertrevlig kväll verkligen, och kan inte neka att jag vill tillbaks!


lovely

2010-12-11 ♥ 15:20:10
Är i käraste Härnösand igen! Inte helt fel det. Hade en supertrevlig kväll igår förutom några insidenter, men det är lätt glömt! Får se vars vägarna tar oss ikväll, vet iallafall att vars dom än går så blir det super. Har ingenting att skriva förutom att Linn Malmheim är kung , puss!

Who´s gonna love you

2010-12-07 ♥ 15:49:16
"No one loves you like i love you, no one in the world!"

Det var som fan

2010-12-05 ♥ 02:28:09
Har inget mer annat än att säga, : Grattis till mig själv hehe









4e december

2010-12-04 ♥ 14:04:49
Godmorgon kära ni! Inte för att jag nyss har vaknat men kan tänka mig att flera andra nyss har gjort det. Jag själv kom nyss hem från ishallen där jag har sett hockey med Maja. Skellefteås j18 mötte Modo , och åkte på förlust. Alltså fy ,  dom borde ha vunnit. Äckligt spännande match speciellt då det blev straffar!  Dom hade väl inte riktigt turen med sig, ahja..

Snart ska jag tillbaka till ishallen för att se SAIK - AIK, hoppas verkligen att dom är bättre och vinner matchen. Ska dit med Linn. Förhoppningsvis så ska jag träffa Simone ikväll efter hockeyn om hon kunde! Annars får jag se vad jag hittar på för något! Nu ska jag äta och byta om,  skriver mer senare puss!


HAHA jag och Simone från dansen under konfirmationen♥


JT

2010-12-03 ♥ 19:27:19
Nu har jag duschat och fixat mig och alla dessa tjejsaker man kan tänka sig! Om ett litet tag så anländer Julia, elr ja hon hämtar upp mig sen beger vi oss mot ica *Ha-ha* . Våra planer för kvällen har jag ingen aning om hur de ser ut. Men de ryktas om Just Dance! Nu måste jag kila,  puss!


Härnösand:Umeå

2010-12-03 ♥ 17:02:56
Här kommer några bilder från Härnösand och Umeå med bästa!


I´M BACK

2010-12-03 ♥ 16:16:09
Har ni saknat mig? I´ll bet you did! Om vi säger såhär: under tiden jag är bortrest så är det inget bloggande. Enkelt och kortfattat! Men jag är helt överlycklig om att det ändå är mycket folk som läser min blogg även fast jag inte bloggar,  puss till er! Från en sak till en annan. Jag fyller underbara 15 år på söndag, speciellt eller inte speciellt de är ändå en födelsedag så!

Fredag underbara fredag, ska spenadera kvällen med JT ( Julia Tellström ). Var alldeles förlängesen senast så ikväll är det äntligen dax! 3.90 på ica, kan de bli bättre? Nja jag tror väl inte de. Sitter och lyssnar på party musik och är taggad till 1000 så bättre kan det nog inte bli! Hade tänkt skriva ett par inlägg och lägga in bilderna från veckan innan jag äter och duschar. Varsegod Tove;)