on my way

2010-11-21 ♥ 11:03:35
Hinner inte blogga.. nu far jag snart till Härnösand och är där tills fredag då jag och Linn far till Umeå. Vi ses där? puss!

Simone gästbloggar

2010-11-20 ♥ 10:32:24
Dana (Daniella Jatko sover) och jag passar på att skriva några rader. Om ni inte vet vem jag är så kan ni kika på fb, världens näste, eller titta in på min > blogg <.
Snart ska jag skölja ur min inpackning som luktar cocos, mycket mumsig men nej man får inte äta den. Endast för utvärtes bruk!
Igår så var jag och Dana två väldigt vilsna själar som inte visste var vi skulle ta vägen, men vi båda valde... MSN- då fann vi varandra sedan gick hon hela den låååånga vägen hit, efter några minuters prat så valde vi att gå till hemmkväll där vi köpte godis för 81kr, dyrt. Efter några smaskiga tuggor mådde vi båda illa och kände att de 81 kr var förgäves. Vi hann se både Happy Gilmore och spiderman 3 som jag förövrigt inte har sett, har missat alla spiderman-filmerna (pinsamt) nåväl, den var lite över mina förhoppningar. Funderar skarpt på att skaffa mig en tatuering av spiderman på ryggen.. kanske inte men en sax i nacken ska det bli.
När filmen var slut så kom Nils förbi och vi skrämde honom med våra hemska spökhistorier, sedan ringde hans mor och bad honom att vandra hemåt.
Sedan tvättade vi bort vårat spackel och insåg skillnaden mellan skönheten och odjuret. D.v.s att sminket kan göra skillnad.
Och nu har jag skrivit alldeles för många rader, trevligt att råkas. Nu ska jag väcka Dana.
Godmorgon och vakna sött!

nu: sängen

2010-11-18 ♥ 21:53:30

Kom nyss hem från hockeyn. Är galet trött så ska käka lite keso och sedan dra mig mot sängen! Skriver mer imorgon!

Natti natti


>hockey

2010-11-18 ♥ 18:08:48

Hej hej! Som jag hade skådat så gick dagen fort! Kom hem för inte så alldeles länge sedan. Sången gick utmärkt, kul att öva på lucia sångerna där så man blir mer säker. Känner att det går framåt för mig i skolan, spanskan går oväntat bra! Förutom provet som gick bra men inte allt för bra hehe. Hoppas man har hunnit att höja något/några betyg till jul!

Ikväll så är det en efterlängtad goding: Hockey! Skellefteå möter Hv71 och vi får hålla tummarna på en seger.  Ska bege mig upp dit med Linn om ett tag. En konstig sak som alltid händer där.. Jag blir hungrig varje gång jag ser en AIK match, och då menar jag verkligen varje! Även fast jag just har ätit middag innan jag har kommit dit så blir jag hungrig. Men, då jag kommer hem igen så är jag inte de. Det är verkligen konstigt!! Nu ska jag bara fixa mig smått innan. Puss!


dagens outfit

2010-11-17 ♥ 21:22:15


Tycker jag är ganska söt. Tog bilden då jag just hade vaknat haha så jag ser verkligen ny vaken ut!

Kavaj - Hm
Linne - Carlings
Buister - Lindex
Jeansleggings - Gina tricot

 

Kan lägga in min nuvarande mys outfit, lovar att det inte finns någon skönare haha..

 

Perfekt att bilden är suddig för då ser man inte mitt fina utkladdade smink!

Mjukisdress - Cubus
Och ja resten.. Det vet ni hehe


saker

2010-11-17 ♥ 21:14:52
Blev lite småshopping igår. Små nödvändiga saker, hann inte köpa riktigt allt som jag behövde men det får jag fixa senare!



Pinsamt dåliga bilder, men hade bråttom så får skylla på det hehe.
Puder och sminkborttagning från cubus, båda var på rea så där fick jag en trevlig överraskning.
Body lotion , mascara och Concealer från Hm.
Och sist en typ "lackklänning" från Bik bok, var på rea så jag passade på att köpa den, för den var riktigt snygg! Det ser man verkligen på bilden! Eller så inte hehe..

t.p.o.t.o

2010-11-17 ♥ 21:01:50
Igår såg vi filmen Phantom of the opera, alltså så sjukt bra film det är! Jag skulle lätt kunna se den nu igen. Lyssnar på musiken från filmen på spotify, gör alltid de när jag har sett filmer om det är bra musik med i den! Vi hade verkligen jättemysigt. Och det är hur härligt som helst att vi kan bara sitta och prata och skratta allt såntdär!




Julia - The phantom
Petra - The lover
Jag - The girl

trötter

2010-11-17 ♥ 20:49:18
Ojsan, klockan är inte mer än 9 och jag ligger redan i sängen.. Men skönt är det! Ska se en film hade jag tänkt. Haha idag när jag kom hem så övade jag lite på sången sen la jag mig i soffan och såg Top model. När det var ett tag kvar så somnade jag, och vaknade upp vid halv6 då pappa sa att han skulle fara. Jag fick panik för jag trodde det var morgon och att den var halv 8 hehe. Så jag flög upp och sedan när jag insåg att den var halv 6 så somnade jag om istället.. Tur att inte mamma var hemma för då skulle jag verkligen inte få sova!
Redan onsdag! Riktigt skönt, känns som om det kommer vara en kanon dag imorgon! bara 3 lektioner+ kör sedan sång övning och sist hockeyn. Kan inte bli mycket bättre!




hair cut

2010-11-17 ♥ 12:35:19



Drogad bild men,
Där ser ni hur vi blev! Side cuttttt på emma , skita snyggt! Och pannlugg för min del, självklart så ser vi ju mycket bättre ut i verklighet! Men där har ni en tillfällig bild , puss


at school

2010-11-17 ♥ 12:26:59

Cha cha, är med självaste Emma Lundgren just nu! Hon och jag klippte ju håret igår tillsammans. Och vi blev absolut totaly faboulos efteråt! Kan verkligen rekommendera Frisörerna, alla är jätte trevliga och det är super fräscht där! Precis som vi är just nu: Super fräscha stimrol tjejer, hehe ja för vi tuggar på varsitt tuggummi så klart! Det är ju standard med tuggummmi på lektionerna! * Blink *

Skönt att sluta om inte allt för länge. Har bara slöjd kvar, och har hörlurar så det kommer nog ändå gå ganska fort! Alla lektioner blir verkligen lättare om man lyssnar på musik! Fast man kan ju inte alltid göra det så när det går iallafall. Har ingen aning vad jag ska göra idag. Det är ännu ett mysterium,  Da da da daaaaa!!!




Cute bild på mig Emma och Petra!


cuttttt

2010-11-16 ♥ 19:00:26

*Klipp klipp klipp* ja så lät det , nästan iallafall.. Mitt hår är rosa just nu, färgade pastell färg hih. Men det går ju ur sig! Är skit nöjd, det är precis som jag hade tänkt mig! Och kan bara tänka mig sen när färgen har gått ur och de inte är rosa längre! Jag lägger upp bilder sen när jag kommer hem. Ska till Petra nu och se Fantomen på operan. Har gått en väldans lång tid sen vi bestämde att vi skulle se den så äntligen ikväll, jag Petra och Julia. Skippar första träningen för är inte helt 100 i mina knän. Juste fick svar, och nej de kunde inte hitta något fel.. Verkligen jättejobbgt. Så nu remissas jag runt haha. Ahja ska käka lite nu sedan pallra mig till Petra , kisses!


bild

2010-11-16 ♥ 10:32:51
Ändå skön dag idag, slutar 20 över 1. Om jag inte har helt fel! Juste vi har sång övning idag så vi missar gympan, så det enda vi har kvar nu är bild och kören. Så det är ju riktigt härligt! Ska hem och hämta pengar efter skolan och sedan far jag & Emma på stan. Eftersom att det är prao så är vi typ 13 i klassen, ganska så skönt! Nä men nu börjar jag så ska gå nu, puss!

dagens outfit

2010-11-16 ♥ 07:56:29



Skjorta - Hm
Tshirt - Nr.One
Linne - Gina tricot
Lack leggings Gina tricot
Accessoar - Gina tricot

 


it´s cold around me

2010-11-16 ♥ 07:50:58
Godmorgon solstrålar! Kändes som en bra hälsningsfras denna iskalla dag hehe. Idag är det som dom flesta kanske vet tisdag, och den dagen som jag ska klippa och färga mitt hår. Och jag har fortfarande ingen aning om hur jag ska göra.. Några nu som har sagt att jag ska färga brunt, men jag vet inte om jag vågar haha. Dessutom så är det en riktig trend bland 7:or? så nja jag får se om det. Men på klipp fronten så har jag funderat på stripig sne/mitt/pannlugg haha ingen aning hur jag tänkte där men vi får ju se hur det blir idag lixom.

Ska med Emma på stan innan jag ska till Frisörerna och klippa mig. Är det lite kung eller, vi ska klippa oss samtidigt på samma ställe så kommer inte alls bli så långtråkigt som det brukar vara när man färgar! Och dessutom så ska Linn också komma om hon kunde så det kommer bli skit kul! Måste inhandla lite små saker på stan som jag har slut av, ganska mycket om jag tänker efter.. Mascara, body lotion , consealer , puder, smink bortagning, och lite annat. Nu ska jag kila iväg till skolan. Puss!

gårdagens outfit

2010-11-15 ♥ 21:47:35


För snygg för att vara utan glassssess, hehe

Spetslinne - Hm
Nya harems byxor - Cubus

Jag är helt totaly in love i byxorna hehe. Så sjukligt sköna, och jag tycker dom verkligen är super snygga!


svt1

2010-11-15 ♥ 20:58:02
Haha sitter i sängen och tittar på Ung & Bortskämd. Herregud säger jag bara, jag fattar inte hur man .. jaa ..  Men det är grym underhållning iallafall! Mamma och Pappa drar alltid exempel: Ja du ser ju hur ditt rum ser ut, Du passar aldrig tider, Hur ska det då gå när du flyttar till Umeå och bor själv?? Haha till mitt försvar så kan jag säga att det aldrig skulle se ut sådär;) Ja för jag har tänkt att gå gymnasium i Umeå. Får se om det blir, skulle vara as kul och gå där nere men det skulle ändå vara lite tråkigt och flytta ifrån kära Skellefteå. Så jag har ett litet dilemma där.. Men hur som helst så blir det nog bra i slutändan! Gäller bara att gå 100 % i valet!


inte okej

2010-11-15 ♥ 18:30:04
Har nyss skaffat bloggen och har redan haft en "blogg torka" , haha jag anser att man kan kalla det så. För enligt mig så kan jag inte tycka det är kul med bloggar som inte uppdaterar, fast det beror ju verkligen på vad man har för blogg också!

Kan berätta vad jag gjorde i helgen. Som sagt så kom Moa & Frida på lördagen. Frida hade innebandy match så jag och Moa kolla de på den. Sävar hade lite otur och förlorade med 5-1. Senare gick vi på stan och hade de jätte mysigt! På kvällen så var även Linn med oss. Vi var på stan ännu en gång och det var härligt, fast vi inte hittade på så mycket att göra hehe. På söndagen så for Moa & Frida hem och ett litet tag efter det så for jag på killarnas DM match med Julia & Linn. K-ung att dom vann med 13-1! Sedan på kvällen så tog jag bara det lugnt och så. Typ vad söndagar är till, eller vad säger ni? Såg filmen Wanted som gick på 3:an, ändå helt okej!



En bild från i vintras och en bild från i somras med finaste!♥


natt

2010-11-13 ♥ 01:06:29
tjena mittbena allesammans , kom nyss hem från en galen kväll hos petra. alltid galet med de där brudarna! men det gillas. vi såg idol, spelade lite spel och kortspelet sanning eller konsekvens. fantastiskt roligt haha, spårade rätt rejält. vi kan verkligen inte prata i vanligt tonläge utan vi måste skrika haha. nä men de är kul! vi gjorde bål av jucie, tvingades ta de för de fanns ingen saft.. haha och de 3 första klunkarna gick ner men sen fy*** , INTE |_0_|

just nu denna sekund ligger jag i min säng och tittar runt i rummet, det jag ser är kaos. och detta rum ska vara fint när jag vaknar på morgonen. undrar hur det ska gå till.. är i ett behov av ett under! alltså om någon är sugen på att göra mig sällskap så är den gärna välkommen, då kanske de går iallafall?  hehe ja så de är bara att slå en pling

 



dags att vakna

2010-11-12 ♥ 20:26:05
hehe nu har jag vaknat från min power nap och känner mig piggare än nånsin!  heh myt.. är fortfarande trött men inte så trött att jag inte orkar göra något som innan! känner att jag är äckligt hungrig, för det var inte god mat så jag åt i princip ingenting. så måste ta mig något nu innan det bär av mot petra! hehe hon som ringde och väckte mig och sa att jag skulle pallra mig upp ur sängen och sedan till henne så det är precis de jag har tänkt göra! Julia Alicia Alma och Linn ska också vara där så det blir jätte kul!

assåå..... jag tror jag får, jag sitter och hör ett väldigt irriterande flöjtspel någonstans i huset! och jag kan inte komma på vars det är ifrån.. blir galen, hehe

nä men nu ska jag göra mig i ordning, puss!



undra om de kommer bli såhär galet ikväll!

fredags mys

2010-11-12 ♥ 17:28:04
det är fredag, yes galet skönt! och som sagt så kommer frida och moa imorgon! idag på skolan såg vi american history x om den nu heter så(a) jätte hemsk i slutet, började storflänna som flera andra tjejer. är jätte känslig för filmer och kan börja gråta jätte lätt.. lite smått pinsamt när man ser filmer med folk som man knappt känner haha. har inga planer för ikväll så får se vad som händer, måste iallafall städa mitt rum som ser alldeles för galet ut hehe. lika med inte städat sen jag kom hem från västerås! och då kan ju alla få gissa hur det ser ut. tror jag ska gå upp sova en stund, sov inte allt för många timmar inatt så är ganska jätte trött!

ha en trevlig kväll♥

snart helg

2010-11-11 ♥ 22:04:05
godkväll allesammans! sverige vann med 4-3, k-ung. skulle tjurat om dom inte hade vunnit så tur för mig. jag sitter och ser tv med mamma och pappa, ytterst mysigt. jag kan inte fatta att det är torsdag redan!! hela veckan har varit as |_0_| , och den har gått jättefort! imorgon är det en underbar fredag, förutom med att vi går till 15.10 och att vi har 6 lektioner, usch.. men annars så är de ju kul på kvällen hehe. på lördag så kommer mina kära vänner från umeå, Frida & Moa. frida har match på kaplan och sedan stannar dom och sover här. är skit taggad , och det kommer verkligen bli jätte kul för senaste gången dom var här var i augusti förra året!

haha förra sommaren, naturales chicas

prao

2010-11-11 ♥ 21:14:24
idag så fick vi veta vars vi skulle praoa. eftersom jag inte hade fixat prao så fick jag bara ett papper. hade kollat med kristinaskolan men dom hade för mke sen haga skolan fast dom använde bara teckenspråk till stöd. och jag var ute efter en prao där det innehöll teckenspråk. jag skulle praoa på sjungande dalens förskola, weyy.. men nästan dirket efter vi hade fått praoen så fick jag ett sms av mamma om att jag ändå kunde praoa i härnösand, så  jag är superglad!! kommer troligen sova hos familjen malmheim så det blir ännu roligare, längtar skit mycket!



härnösand - vår09
härnösand - sommar10

dagens outfit

2010-11-11 ♥ 19:20:33

tröja - gina tricot
linne - gina tricot
byxor - gina tricot
armband - bikbok

tre kronor

2010-11-11 ♥ 18:36:50
är det taggat,  ja är de taggat? ja de är taggat! sitter och kollar på Sverige - Tjeckien. oj så underbart att sitta hemma i soffan och kolla på hockey när snön ylar ner utanför! haha jädrans fail nationalsången, tjeckiska som sjöng den, nää men den var bra sjunget! 2:a formationen är |_0_|  (det nya "nice") . haha lite storhets idag på skolan, fick tillbaks 3 prov och gissa vad? MVG på alla, kan säga att jag är fetnöjd hihi. idag hade vi africanodansen igen, gick mycke bättre och våran lärare sa att vi skulle få ha en lektion med 6orna också, kommer bli skitkul! efter skolan for jag på sånglektion, fick en av låtarna som vi har på och lucia så det är perfecto! den är omgjord och heter Sprid ditt ljus, fin låt! nä nu ska jag se hockeyn på heltid haha, det står förövrigt 1-1 och sverige har pp!

dagens outfit

2010-11-10 ♥ 21:21:19




stickad kofta - bik bok
klänning / linne - gina tricot
tights - monki

+ en tubhalsduk i päls immitation från ginatricot

GIVET OCH SE

2010-11-10 ♥ 20:31:19




vi vill tacka : alexander, gustav, nicke och jesper för möjligheten av att göra dessa filmer!
utan dom skulle inte dessa moments finnas..


tttoast

2010-11-10 ♥ 20:16:01
tjenaaa! sitter med linn och kollar på ph♥ jag tycker fortfarande att danska paradise är mycket bättre.. och jag hatar tjejernas dialekter, men de är ändå kung hehe! idag på skolan fick jag veta att vi skulle till anderstorp och "kolla" på linjer. så efter lunch for vi dit alla brännan 9:or och andra 9:or från andra skolor. var faktiskt kul ,  har iaf lite mer koll än vad jag hade förut om vad jag har tänkt och välja men de kommer gå åt skogen ändå hehe. linn följde mig hem och båda var as hungriga så vi gjorde toast!



okej.. vi använde inte allt de där

lovelovelove vitlök!



drugstashh



morris♥



haha goootttt

nerd

2010-11-09 ♥ 21:17:25
weii sitter och se navy cis nu, tror jag har blivit en ncis nörd nu hehe. när jag gick ner så hade mamma bakat bröd. vad kan vara mer gott än de?? jag kan då inte komma på något! asså jag har typ aldrig varit mer trött i hela mitt liv.. nä nu skojar jag, men nästan! längtar tills sängen♥ haha
imorgon ska jag vara med käraste linn, kommer bli g-rymt! har inte varit med henne på ett tag så .

kväll

2010-11-09 ♥ 18:57:55
har inte tvättat ur hår inpackningen än, funderar på om jag kanske ska göra de hehe. är skit trött så blir förhoppningsvis en tidig kväll. kom på att jag har prao nästa vecka, och måste fixa en praoplats! på de ställena jag kollade på så hade de inte tid eller inte var rätt. så befinner mig i ett så kallat krisläge..
sitter och kollar på navy cis, spännande! ska göra lite varm chocklad, fryser galet mycket. haha fan det slutade mitt i det spännande!! nu vet jag vad jag ska göra ikväll, hihi. tror jag ska sätta mig vid pianot innan chokladen , var längesen jag spelade!



do you wanna be on top?

2010-11-09 ♥ 16:01:25
tittar på ett av dom bästa programmen, topmodel och snart project runway!! duschade för ett tag sedan och känner mig super fräsch nu. ny rakade ben, ny skrubbad haha, och sitter med hår inpackning nu. ska ju som sagt klippa mig på måndag och vill verkligen inte klippa bort hela mitt hår eftersom det är så sjukligt risigt!



idomin, bästa vännen under vintern? ingen vill ju lixom pussa torra läppar lixom.. så det är givet med idde haha



sitter och dricker jag vet inte vad man ska kalla de hehe, pulver+mjölk? man kan nog också kalla de måltids ersättning tror jag iallafall. det är verkligen skit bra, mamma säljer de så vi har masssa smaker, jag dricker choklad just nu. jätte gott faktiskt, och man blir pigg av det för det är proppat med mineraler och vitaminer! kanon

dagens outfit

2010-11-09 ♥ 15:43:49

halsduk - cubus
skjorta - cubus
linne - gina tricot
harems byxor - bik bok

movie

2010-11-08 ♥ 21:57:31
nu ska jag se the runaways och sen ska jag sova, fick tipset av joffe och hoppas på att den är bra! har ingen aning om vad de är för film men.. natti:*


gulligt

2010-11-08 ♥ 20:44:27

när jag kom hem och skulle in så satt denna lapp på dörren till tvättstugan,
någon som har saknat mig kanske? ;)

västerås

2010-11-08 ♥ 20:38:50








musik

2010-11-08 ♥ 19:49:37
här är lite musik som jag lyssnar på just nu!


kanye west ft. rihanna - all of the lights


pitbull ft. t-pain - hey baby


rasmus seebach - glad igen


daddy yankee - que es la que hay


daddy yankee - grito mundial





inköp

2010-11-08 ♥ 19:09:38
köpte 3 saker i västerås, hade inte alls så mycket pengar så jag skulle kunna shoppa mycket men lite blev det iallafall: skor, tights & en tröja!





skor från Tiamo





tights från Monki



tröja från Monki, ärmarna har hål som man inte ser hehe


säng ljuva säng

2010-11-08 ♥ 18:09:18
typ det enda bästa med att komma hem det är att man får sova i sin egna säng! kan inte komma på något annat bra? jo en sak, att man har hela garderoben och inte bara några kläder och välja emellan hehe.
när jag kom hem igår mådde jag inte alls bra, trodde att magen hade slått en knut eller något sånt.. låg och kallsvettades när jag skulle sova. och inte blev det bättre av några få timmars sömn. så jag stannade hemma för mådde verkligen inte 100. fick dessutom huvudvärk imorse så jag gick och försökte sova , lyckades somna efter ett tag och vaknade upp sen vid 1, gaanska skönt? svar ja. och mådde tusen gånger bättre! så det blir skola imorgon. känner mig faktiskt rätt taggad för jag Moa och Linn ska hålla i våran gympa lektion med Afrikansk dans;) kommer bli helt AWESOME


hemma

2010-11-08 ♥ 17:54:24
hej, usch så dålig min uppdatering har varit under veckan i västerås. men de är ganska förståeligt? ahja
igår skulle jag som sagt hem. ingen rolig stund,,, minns förra gången jag skulle hem. jag och elin satt i bilen och såg hur många coca cola lastbilar som helst och dom var as fräna med lyktor runt hela baken hahha. det var samtidigt som tv-pucken hade spelats i norrköping, och spelarna var på väg hem. trevliga killar de som vi pratade med.

jag hade inte direkt tur igår. fick sms när jag var i västerås från SAS att flyget var fram flyttat från 21.10 till 21.45. och vi kom fram på arlanda före 8. så jag och elin köpte oss varsin bulle&choklad från 7-eleven och gick runt. lite senare fick jag ytterligare ett sms, där stod det att planet skulle gå 22.50. och då va klockan lite efter 8.. började bli lite orolig om planet skulle bli inställt. claes gick och pratade med informationen men de gav inte så mke. tillslut fick jag ett sista sms om att flyget gick 22.15 så de var det slutliga. men planet lyfte inte för än typ kvart i 11 så kom till skell cirkus 23.40 och hem ännuu senare..


soulmate

22:28

2010-11-07 ♥ 22:29:13
hejsan alla daniellas bloggläsare! jag kom nyss hem från arlanda och daniella sitter på planet hem till skellefteå..
saknar denna tjej för mycket!!!
satt i bilen hem och såg massa grönröda blinkade prickar på himlen och tänkte, de kan vara daniella som sitter på något av dedär planen och snart är hon 9h ifrån mig, de är helt sjukt ju!
men nu ska jag dra mig ifrån datorn och dejta kudden ett antal timmar! 
hade så bra kram E

tjabalabaloooooo

2010-11-07 ♥ 21:35:29
tja alla coola efter mig! ida här.
nu är dana på flygplatsen och ska snart flyga hem till skellefteå så då bloggar jag lite åt henne;)
jag och simon ligger och gosar lite och kollar på vem kan slå filip och fredrik. najsnajs.
elin är inte hemme för hon följde med till arlanda och lämna av dana så hon kommer nog hem lite senare.
nu vet jag inte riktigt vad ja ska skriva så ni får nöja er med det.
hajdoooo!
bjuder även på två snygga bilder på mig och simon<3333

det är Robin Hood jag vill ha

2010-11-07 ♥ 12:09:23
godmorgon! vi har nyss vaknat och nu ligger vi alla och ser den nya Robin Hood . den är jätte bra och sjukt lång! vi började se den inatt men forsatte nu. igår så var vi på stan med Tove & Hedvig. första gången jag åt på Spicey Hot och herregud vad man fick maten fort! efter att man hade satt sig så kom tallrikarna med maten på bordet! köpte några saker som jag ska visa sen! under tiden vi väntade på att hockeymatchen skulle börja gick vi till Hedvig en stund. VIK vann med 5-0 över Sundsvall. efter maten for vi på ica och köpte lite godis , sen var de mys hela kvällen.

MAFFIAN

2010-11-05 ♥ 20:36:25
ttjaaaaaabbba!! elin här, har vart på arosfortet idag, 500 points tacokväll ba äg!
sen har vi som inte gjort nåt legat och slappat och käkat popcorn men nuu ska vi spela
maffian, typ världens roligaste spel!!!!! i'll be back
C YAAAAA

SNAGGA SIMOM??????

2010-11-05 ♥ 13:17:16
tjena alla !
ida här:) nu ska daniella ta och klippa simon, nu lämnade ida datorn för att hjälpa daniella så nu tar elin över!
alltså dehär kan ju inte bli mer än snyggt, eller???
här kommer en bild på simpan innan klippningen!! 

big

2010-11-05 ♥ 12:32:04
godmorgon! taggat att det är fredag idag ohja. jag och elin sitter som vanligt med varsin dator och är sociala hihi. ida och simon ligger och tittar på biggest loser, ändå kung program alltså! idag ska vi på något fort som sägs vara en variant av bodaborg fast sämre. blir säkert jättekul! efter vi har varit där så ska vi nog en sväng på stan. och elin ska visa mig det nya köpcentret. och jag är tvingad att äta på spicey hot och äta en nachotallrik på wayne´s. men ett stort måste är donken!!

00:34

2010-11-05 ♥ 00:45:20
nu är jag tillbaka igen!! just nu ligger jag och chillar lite med livet alltså ska snart sova, SLITEN!!!
ida och daniella ligger och gör nåt hemligt, så passa er killar!!! lillsimpa sover han är riktigt trött från dh, haha toooobad;) imorgon ska vi till arosfortet tror jag, har inte vart där på år och dar.. jaja sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. äsch nu måste jag nog sova snart måste ju va på topp imorgon!!!

här är en cool bild från i somras!!!

 

cookie dough

2010-11-04 ♥ 21:52:42
tjenaaa. vi har nyss varit och kolla på handboll. IVH-skövde,  och om jag inte minns fel så vann IVH med 30-27, jätte spännande match faktiskt! blev inte att vi var med elins h(andbollslag)kompisar. så nu sitter vi hemma i lyan och äter bj. simon spelar mariokart(y) det ända rätta spelet lixom!

star

2010-11-04 ♥ 18:01:38
sitter och lyssnar på när ida sjunger "singstar" ,
ljuv musik!



a lots of handboll

2010-11-04 ♥ 17:40:44
jag vill tacka elin för att hon höll min blogg uppdaterad! nu har resten av lindblommorna kommit förutom chrille&micke. simon sitter och myser med oss i sängen, och tjuter som vanligt.. idag var vi på bellevue och kollade på handboll, elr jag kollade och dom andra spelade hehe. under tiden elin tränade så for jag helena ida och hedvig och åt på rocklunda. sjukt god mat verkligen! efter maten ska vi fara och kolla på hanboll , och senare så kanske vi skulle vara med elins handbollag, awesome.
MacBook 4life

back on track!

2010-11-04 ♥ 00:45:22

en kul grej liksom!
elin: när jag har förlorat på robot unicorn attack ska jag sticka
dana: vars då?????? (sen) JAHAAAAA HAHHAHAHA=D=D=D=D=D

nu ska jag bädda, är trött liksom, behöver min skönhetssömn!!!
detta blir nog sista inlägget för ikväll, så ni får hålla er till imorgon!
en godnatthälsning från v-ås!!!!

OCH PEKU ÄR GANSKA GRYM FAKTISKT!
GODNATTT!!!!!!


elin igen!!

2010-11-04 ♥ 00:27:13

tjabba, jag och dana är roliga vänner vi sitt med varsin dator i knät, intressant alltså!
dana har inte hämtat sin macka än... vissa personer är lite segare än andra helt enkelt!
JAG VILL HA LAN IDAG JAG VILL HA LAN IMORN JAG VILL HA LAN VARENDA DAG HELA ÅRET OM!!!
ojdå, vet ej vad som flög i mig, kanske vill bli som min kusin, eller vill jag de???
jag tror faktiskt inte!!!
NU DIGGAR VI MANGE SCHMIDT<3333333333
fast nu kollar vi 2 and ½ men hehe
C YAAAA


ELIN TITTAR IN!!!

2010-11-03 ♥ 23:30:28
TJABBA ALLA DANIELLAS BRÖDER!!!
detta är elin, daniellas soulmate, vill bara säga att daniella är jävligt knasig men hon är ganska bra ändå!
just nu sitter hon och stickar på min halsduk, den är väldigt fin och lång och blå, snart är typ garnet slut då ska vi till skolan och sno lite mer, inte slösa pengar här nej!!!
nu ska daniella bli vän med ellen bara för att gilla idas skämt.. suck va dom inte är normala!!
men nu ville dana att vi skulle sätta på en film så hon kan käka sin kycklingmacka! och nu snacka jag i tefflan med nån av danas random kompis som jag tror inte uppskatta att vi ringde menmen...
nu ska jag gå upp och plocka undan på mitt rum städningen kommer imorgon..
ha de riktigt bra nu alla småbarn där ute i världen, snart kommer tomten så va snälla!!
PUSSHEJ, i'll be back!!!
här är en riktigt snygg blid på mig och lillasyster!!!!







åsväster

2010-11-03 ♥ 20:59:07
tjena, nu är jag i västerås!! när jag kom fram så möttes jag av elin ida &helena. för första gången i mitt liv så har jag ätit på pizzahut! och måste medge att det var mycket godare än förväntat! tur de iallafall. har varit och kollat på när elin ( och ida dvs) har haft handbollsträning. är verkligen avundsjuk på dom, vill också spela handboll hehe. nu sitter jag och ida med varsin dator och elin med sin stickning. riktig b-rud denna elin som är helt g-rym på att sticka! hon har stickat minst 40 cm sedan jag träffade henne idag! imorgon så ska vi på handboll iaf, sen får vi se vad som kommer att ske. puss

jobbigt läge

2010-11-02 ♥ 22:33:43
PROBLEM!! jag vet inte vad jag ska packa för kläder........

packa på g

2010-11-02 ♥ 22:08:50
kom hem från hockeyn för ett tag sen. for dit själv alltså efter att jag hade varit på magnetröntgen. det gick bra, var inte alls läskigt heheh. åkte inte ens helt in i tunneln som jag trodde att jag skulle göra.. fick lyssna på Cascada , de första 5 minutrarna var knepiga. hade fått order om att ligga helt stilla, men min kropp ville inte lyssna så jag låg och skakade hehe, fast inte så det gjorde något (tur de)  men sen gick det över. for som sagt på hockeyn, och för första gången var jag där själv! men hann bara se 1½ period men det är ju betydligt roligare och se den med någon! Skellefteå vann med 4-1, ändå bra match. nu ska jag fortsätta packa , har alldeles för mycket kvar hehe. men de ska nog gå bra! kan inte fatta att det är imorgon jag ska till västerås, det har gått så fort sen jag bokade resan! kommer bli så sjukt kul!!



lindblom´s

magnet

2010-11-02 ♥ 17:41:40
har nyss tvättat ur min hårinpackning som jag haft sedan.. 2! har så äckligt risigt hår så jag börjar nästan grina. i vanliga fall har jag överlent hår men ikke nu (sörjer) . men mamma har äntligen bokat tid till mig , och ska färga&klippa håret den 16e tror jag de var.. ingen aning om hur jag ska göra, funderar på att göra en liten förändring men vet inte hur! så ni får gärna ge tips.
klockan 19.10 ska jag på magnetröntgen, är faktiskt lite rädd. ingen aning om varför, men de känns läskigt.. har ju röntga förut men då bara vanlig röntgen! men det ska nog gå bra. ikväll så är det hockey, hade jag ingen aning om heh. så om jag hinner så far jag dit, själv, osminkad, nicesuprice? nja . om jag hinner så ska jag träffa linn ikväll för det blev så kort stund igår, hoppas! nu ska jag försöka packa lite så jag slipper göra allt inatt hehe. pusss!

blött hår& inget smink, tummen upp!


yeah

2010-11-02 ♥ 17:11:50
fick en trevlig överraskning igår. eller ja trevlig&trevlig, fick besök av en rasta/gangster? kunde inte se vem det var men sedan när personen hade tagit av sig kepsen så var det ju solklart vem det var: LINN! blev helt chokad, hennes kläder tog mig helt! * haha * . det vart rejält med flum, linn som knappt hade sovit något på 2 dygn var helt borta. ytterst kul att skåda ;) vi for ut och cyklade en sväng men slutade upp hemma hos mig igen heh. linn for vid 11 , och då vet jag inte vad som hände. jo jag såg blood&bone, sjukt bra film!

aaahmagad

wihiie

2010-11-01 ♥ 17:35:26
igår for jag och petra som sagt upp på ishallen, där träffade vi gubbarna marcus fredde wille och axel. efter att matcherna led mot sitt slut så for vi hem till mig, förutom axel&wille då. det var då givet med wii. verkligen tragiskt att boysen vinner då med deras kassa dans i justdance när det är jag och petra som smeker när det gäller dansande? men att vi ska ha revanch är det inget snack om! när marcus&fredde for så blev det dansande tills bara var linnen kvar på oss, och det resulterade med att vi låg helt slut på mattan hihi, men kul var det. sedan efter vi hade spelat mariokart gick vi upp och la oss och såg ngn film som jag somnade till..(a)


mondaymorning

2010-11-01 ♥ 17:22:28
tjenaa! petra for för ett tag sen, vaknade av att hon rycker upp : OHHHHHHHHHHHHHHHH KLOCKAN ÄR 10 I 3 !?!??!?!? jag helt nyvaken: nej den går fel den är 2 ...*zzZZZzz* 
haha jaa hon blev grymt förvånad alltså. min klocka är lite lurig av sig. vi steg upp ganska snabbt och gick ner och gjorde toast,  helt underbart gott. efter frukosten så vart det självklart mariokart lir;)  och i slutändan så var det ju såklart jag som vann, underbar seger kan jag lova!

babypeach♥