Lycka

2011-09-30 ♥ 10:16:20

Nu är det inte länge kvar innan jag sätter mig på bussen hemåt. Är supertrött så hade tänkt att sova i taxin senare. Ska bli otroligt skönt att få komma hem och sova i sin egna säng. Har inte gjort de sen i torsdags ( om man inte räknar med i söndags, men de gör jag inte ). Men kommer ändå sakna Härnösand, så är det bara!

Detta är vad jag gör just nu, en timme kvar till lunch. Sedan åker jag hem!


Buss

2011-09-29 ♥ 16:26:12

Hehe ser att Sofia har berättat vad de första jag gjorde när jag kom till henne.. Riktigt skönt var det! Har haft temadag hela dagen och lyssnat på olika föreläsare. Det var speciellt en som tog mig med storm, och det var Olga! Tror nog de var den bästa föreläsningen någonsin! Och jag är totalt serious!

Iallafall så sitter jag och Sofia på bussen på väg till Birsta. Ganska så nice med lite shopping så där. Tänkte att jag skulle passa på och skriva ett inlägg så tiden går fortare!;)

Höhö tjenää brudar!


ÄNTLIGEN

2011-09-28 ♥ 21:30:24
Jag har helt serious haft ont i magen hela dagen! Typ såhär, verkligen magknip! Men nu efter ett 20 minuters besök på toan, så släppte det äntligen! Haha, var ett tag rädd för att toan inte skulle hålla..
Men annars så, sitter jag hemma hos Sofia i Härnösand. Ska snart slå på en film och sedan lägga oss för att tagga för en ny skoldag imorgon! Ha det så bra :*
En bild på Sofias toa.

Oth

2011-09-27 ♥ 18:05:20

Sitter och ser på Oth med Fanny, har glömt hur bra det verkligen är! Måste ladda ner det sen när jag kommer hem!


Bjuder på två bilder från fruktstunden idag haha.


ÄNTLIGEN

2011-09-27 ♥ 12:00:36

Blogg.se appen är här!!! Livet blev just lite bättre?!


Estudiamos

2011-09-26 ♥ 18:53:00


Sitter med Linn just nu och pluggar. Att vi har samma spanskabok plus läxa underlättar väldigt när jag inte har någon bok. Bilden speglas rätt mycket på hur jag känner just nu.  Hejdå.

23/9

2011-09-26 ♥ 14:49:00


Ny dator och mys på Ikea, det var fredagen det!

Uprising

2011-09-26 ♥ 09:14:18
Blir korta mellanrum nu mellan inläggen. Vi är iallafall i Övik nu. Så endast tio mil kvar, ganska skönt det. I norra delen så finns det en drös nybyggda hus. Och jag seriously dör så snygga de är!! Och lägenheterna längst vattnet är inte heller så pjåkiga! Verkligen en fin stad de här!

Börjar känna av hungern nu så dämpar de med godis som är kvar från i helgen. Liten energikick och bra music , då blir man taggad. Eller vad säger ni?



Estocolmo ja tack!

2011-09-25 ♥ 23:44:42


Känner mig som en serious bloggare som har med sig trådlöst internet. Men det är ju alldeles underbart. Så sitter nu direkt från bussen och bloggar. Kan säga att vädret är inte på topp här mellan Umeå och Övik. Men regn är det iallafall inte. Och det blir nog bäst för alla om det inte börjar heller. 

Får höra här i bussen att de ska till Stockholm idag tills imorgon. Kan ju alltid hålla tummarna för att jag får följa med haha? Hade ju varit ganska så näis att chilla i en buss på väg dit istället för att sitta på en samlektion! Bjuder på bilder från torsdagen. Sedan kommer fredag-lördag ja u name it! Puss!

Chillar galet

2011-09-25 ♥ 23:14:39
Hejsan!! Tycker synd om min blogg för att statistiken har sjunkigt drastiskt de senaste dagarna. Har inte orkat skriva ett inlägg. Fast än jag har haft all tid i världen. Under dessa obloggade dagar så har jag hunnit med: Chilla galet, Se Jägarna 2, Fikat på Wayne´s, Fått skoldatorn, Åkt till mormor, Shoppat loss på Ikea ( nästan då.. ), Sprungit till CW ( Candy World ) för att hinna köpa godis, Sjungit hash hash med Linn i bilen, Sett massa filmer, Gått på promenader i Korpis City, Ätit på MC!!! Och då var vi i nutid. 

Håller på att packa tills imorgon då jag beger mig till Härnösand. Är där tills fredag. Rätt så basic det. Att taxin hämtar mig halv 6 är jag inte så överlycklig över. Men gäller att vara en krigare. Att jag lyckas med att ha 7ton packning är ju inte så ovanligt ( Eller hur Fridis i Usa ; ). Nä nu ska jag ta och avsluta detta inlägg. Puss!



En lite vilsen människa just nu..

Hey soul sister

2011-09-21 ♥ 22:37:29


Två månader sen. Varför ska du bo så långt bort?.. Fast det spelar ingen roll. Hade ändå inte fått fira din födelsedag med dig... För du är ju i Italien! Hoppas du känner av alla vibrationer som jag skickar till dig. Typ som " Grattis Elin!! Ha de så jäkla underbart i Italien även om jag inte nu är där och bli brun för fasen. Love you " . Dom är så starka så du borde verkligen göra det.. Om du inte gör det så får du väl nöja dig med detta inlägg!

Du får ta och hälsa till Classe också och ge han en kram eller två. Han som snart blir gamla gubben!! När du ändå är igång så kan du ta och hälsa till hela din kära familj. Avslutar detta inlägg med och säga: Grattis på födelsedagen min underbara vän. Saknar dig så ta och träffa mig snart va? ♥

Love it

2011-09-21 ♥ 20:51:32
Går inte annat än att älska onsdagar. Bästa veckodagen jag svär! Hemma hos familjen Jatko är det uppladdat med kaffe, maraboukakor och kesella. Och på toppen av det så har jag även lite naturgodis. Så nu ska jag ta mig en kopp kaffe och slå mig ner framför en film!

De två dagarna som väntar känns hur underbara som helst! Imorgon Ska jag på stan med käraste mammsen och äta sedan blir det en sväng upp på musikskolan för en sånglektion ( som jag har längtat!! ). Sedan blir det en riktigt myskväll med Linn! De andra får ni höra om senare, puss!


It´s glamorous

2011-09-20 ♥ 20:31:05




Är en aningen less på min parfym som jag inhandlade senast. Så nu är det dags att införskaffa sig en ny. Två till och med! Jag är helt seriously in love i dessa. De är relativt billiga. Ligger runt 500 lappen styck. Men snart är det min födelsedag sååå ( I december men de är väl snart? ).. Annars så kan man ju gulla lite med mammsen. Viktigt och lukta gott ju, eller hur?!

Bilder från i helgen

2011-09-20 ♥ 19:18:23



Guld

2011-09-20 ♥ 15:43:03
Att få sluta tidigare än vanligt är alltid underbart. Både igår och idag har vi fått slutat tidigare för att vi inte haft blabla ämne. Första förhöret idag som förövrigt gick relativt bra! Har inga planer för ikväll men det blir väl att vara bänkad framför idol eller något liknande. Har inget mer att skriva för tillfället så ni får en liten facelook istället. Pussssssss


New haircut

2011-09-19 ♥ 21:07:23



Resultatet efter frisören.




Är inte brunett men sörjer gör jag inte heller. Trivs hur bra som helst i min nya frisyr. Har inte haft så här kort hår på ett tag. Men ville ha en förändring och här är en liten iallafall!

Cosmeticsss

2011-09-19 ♥ 10:01:06
Helloo! Ska alldeles strax börja dra mig mot skolan. Vaknade mycket tidigare än vanligt och iom. det så hann jag även beställa lite smink från ELF. Det var halva priset så då sparade man en hunka eller två, näisnäis! Förövrigt så har jag världens smörigaste frippa. Eftersom jag ska till frisören idag direkt efter skolan och färga håret. Fett hår = Svider inte, ofett hår = svider som FAN. Ja så där har ni skälet till varför jag går runt i kepa och skämms höhö. Ha en bra måndag! Byeee


Gracias

2011-09-18 ♥ 17:18:17


Fick en trevlig överraskning av mamma som nyss kom hem från Malmö. Nu blir det Cesarsallad med Linn och sedan en prommis om hon är i form för det!

Det handlar om dig

2011-09-18 ♥ 14:33:27


Sitter och lyssnar på Veronica Maggio och drömmer mig tillbaka till sommaren med värme och underbara kvällar. Alla gånger man har taggat igång till Jag kommer, och när det är som allra bäst sjunga sig hes till Satan i gatan som ovan! Ja det var sommaren..






Mycket text?

2011-09-18 ♥ 11:43:58
Godmorgon! Hade världens skönaste dag igår. Först vaknade jag upp vid två och hade fått säkert 13 timmars sömn. Sedan tog jag en pw på två timmar och efter det bosatte jag och pappa oss i soffan och såg filmen The game plan. Att älska den filmen alltså! Och innan tolv slocknade jag. Visst är det roligt att läsa om hur mycket jag har sovit i helgen?? Höhö förstår det..

Men i fredags så var det middag hos Julie! Tacos och en fartfylld kväll stod på menyn. Bilder kommer väl senare då någon av chicasen langar bilderna! Nu är det dags för Wordfeud ( har säkert 20 st: It´s your turn blabla.. ) då jag har haft slut batte sen 10 igår och tydligen glömt min adapt till laddaren hos Julie, så om du ser detta så får du gärna ta med den på skolan imorgon!! 


In da club

2011-09-16 ♥ 07:25:11



Lever livet på skolan med mina högst underbara vänner. It´s Friday!! Några lektioner sedan så är det helg. Hur underbart?! Tror jag ska bosätta mig i sängen hela helgen och bara sova.. Så känner jag iallafall nu hehe. Men nu börjar jag tagga igång för att kunna ta den hårda cykelturen till skolan. Byeee

Last friday night

2011-09-13 ♥ 21:12:44


Petra blev bajsad av en fågel, sålde min cykel och blev snäppet rikare, var bänkad framför finalen av tvpuken, sett Idol med bästa och ätit nyttigt, haft juridik, varit ofocused på juridiken, övat prata på svenskan genom frågor och sist men inte minst: Krossat Julie i Wordfeud!!

En sammanfattning på de senaste dagarna. Imorgon blir det skolfoto, spännande skulle jag vilja säga. Hade helst missat det, som de två förra! Puss

Hockey>

2011-09-10 ♥ 12:17:57
Godmorgon godmorgon! Ligger i sängen och har det ytterst mysigt. Har på min pyjamasbyxor och världens skönaste tröja. Vaknade strax efter tio och steg upp då. Whats up with that?? Men ångrar det inte alls då jag gick upp och åt frukost och sedan la mig i sängen igen. Ska upp till ishallen 1 för att se j18 match. Så kan ligga i sängen en stund till och dra mig. 



För exakt ett år sedan är dessa bilder tagna. Vill tillbaka punkt slut!

Friday night

2011-09-09 ♥ 19:05:20
Jag undrar vad svaret på min "bloggtorka" är... Jag som trodde att jag hade börjat komma igång nu igen. Mem tydligen ikke det. Sitter för tillfället och kikar på lite bloggar och lyssnar på älskade Dj Qualitys mixer på hemsidan. Taggad till tusen är vad man blir! Kvällen styrs tillsammans med Pertan. 

Dagen var not so nice. Regning idrottslektion förstörde allt. Nk fixade allt med en fanta i handen.  Ostyrlig frippa v..


Mirror

2011-09-07 ♥ 17:56:05


Tre bilder från denna vecka. Alltså att aldrig vara pigg på skolan, man gäspar ikapp i klassrummet till och med.. Och usch för det tråkiga vädret.. Det enda positiva är att veckorna går så jäkla fort! Ikväll blir det iallafall ishallen med Maja för att se j20 spela. Sedan har jag sovmorgon imorgon så får se om jag gör något efter hockeyn eller bara sover.. Nu är det middag, puss!

>Bergsbyn>Morön>Hem

2011-09-06 ♥ 23:26:08
Puuh.. Är rätt slut kan jag säga! Ärligt det härligaste jag gjort på länge! Nämnde inte igår att jag skulle åka inlines med Maja och Linn! Vi slog verkligen på stort och åkte över två mil!! Ni kanske tycker det är lite men jag tycker ändå det var jäkligt bra av oss! Nog om det, fick med mig tre plagg hem ifrån stan idag. Två stickade tröjor ( basic tröjor hehe ) och ett lite finare linne?.. Yesyes får visa det senare för nu ska jag sova!! Godnatt sovsött allihopa ♥


Dessa bilder är från exakt ett år sedan!

2011-09-05 ♥ 18:40:29
Far ut med Maja nu, Puss!!


GPF

2011-09-05 ♥ 17:29:10
Hola! Är äntligen hemma efter en riktigt hmm.. Hurtig dag( ?(A) ). Vet inte riktigt om det är rätta ordet men. Är rätt slut. Gled inte så bra som jag trodde jag skulle göra till skolan idag. Motvind stod på papperet. Rätt så lökigt resultat höhö. Men dagen gick rätt fort och imorgon så slutar vi före två. Så blir en sväng på stan innan jag möter upp Linn! Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Orkar inget annat hehe..


Bad hair day

2011-09-05 ♥ 11:05:00
Nu känns det som att min blogg endast kommer bestå av ett evigt tjat om hårfärg. Men jag är verkligen osäker om jag ska fortsätta vara blond eller färga brunt. Vad gör man då vissa säger : Kör hårt!! Och andra : Nej för i helvete!!! What to doooo :(:(:( Eller så kanske jag skaffar blont löshår eller klipper av det? Någon slags förändring vill jag iallafall ha!


Baby

2011-09-05 ♥ 09:52:11
Godmorgon! Sitter och dricker mitt morgonkaffe och läser tidningen. Basic för de flesta eller hur?? Hehe ja kanske för de lite äldre..  Har hunnit göra mig en riktigt go frukost! Riktigt skönt att inte behöva stressa! Som jag i vanliga fall alltid lyckas med att måsta göra.. Nu är det snart dags för att snöra på sig inlinesen och börja bege sig! Spännande hehe! Puss!


Right above it

2011-09-04 ♥ 22:03:35


Godkväll!! Kom hem för en stund sen. Jag och Juulan checkade hur lång tid det tar till skolan. Och otroligt nog tog det lika lång stund som och cykla. Så imorgon då jäklar då blir det inlines till skolan. Blir en lugn tur så man inte lökar sönder he-he. Snart ska jag börja krypa i säng. Sen åtminstone försöka sova.......... Godnatt!!

Brownie

2011-09-04 ♥ 14:28:03
Hello sweetie! Ligger i sängen och håller på att kolla vilken hårfärg som passar mig bäst. Riktigt roligt faktiskt. Börjar vänja mig "som" brunett nu. Iallafall när jag kollar på bilderna hehe. 

Gårkvällen spenderades med Tvillingarna och Pertan i min säng. Vi tryckte godis och såg filmerna Phantom of the opera och Lilla sjöjungfrun III. Supermysigt och riktigt skönt med en lugn helg! Ikväll blir det en inlinestur med Juulan. Och innan det funderar jag på att ta en pw. Klockan är trots allt inte mycket!



Vilken hårfärg...

2011-09-04 ♥ 10:03:00

Den nittonde ska jag gå till frisören. Detta är tredje hösten jag funderar på att färga brunt. Men såklart så har jag ballat ur varje gång. Vill pröva ha brunt. Men samtidigt så känner jag att jag trivs så himla bra och vara riktigt blond. Hatar det här...

Kina

2011-09-03 ♥ 16:33:08
Hejsan, vet inte om jag är sjuk eller något liknande. Har varit helt slut hela veckan och haft en ständig huvudvärk. Och min förkylning har inte gett upp heller. Är fortfarande småsnuvig.. 

Hade det jättetrvligt igår. Blev först middag på Tatung som sagt, sedan körde vi Burträskbingo. Tror killarna kammade hem vinsten. Men det är lång tid kvar innan vi går ut så revanch ska nog hinnas ta! For hem rätt tidigt och sloncknade redan vid 12. Skönaste sömnen någonsin. 



Fick en kommentar om att jag nästan hade en matblogg, rolig idé faktiskt. Kanske ska börja skriva om mat?

Mat på g

2011-09-02 ♥ 18:25:03

Ska och möta Frida alldeles strax och sedan beger vi oss mot Tatung för middag med klassen. Ha en bra kväll allihopa , puss♥


Stjärnorna på himlen

2011-09-01 ♥ 23:39:40


Kom nyss hem från Pertan. Såg den bästa filmen på länge. Fast five!! Äälskar Fast and furious filmerna. Hann med en liten inlinestur med min bror som cyklade också. Alltid lika skönt! Ska packa väskan nu sedan lägga mig i sängen och åt minstone försöka sova. Bilden ovan har jag skapat genom en iphone app, spännade! Godnatt puss!

Jag trampade på kjolen

2011-09-01 ♥ 16:49:08



Linne & kjol - Gina Tricot, Skärp - Gammalt!


Överkast

2011-09-01 ♥ 13:32:00


När jag kommer hem igårkväll var dörren stängd och finner detta. Tacktacktack mamma!! Älskar dig♥

Så fin

2011-09-01 ♥ 10:45:00


Massa bilder från igår då! Nu är det snart dags för att hoppa på cykeln och möta upp Juulan och sedan bege sig mot skolan. Endast 3 lektioner idag så en kort dag kan man säga! Zero planer för vad jag ska hitta på senare. Men tar det som det kommer. Puss!