En sista gång

2010-12-18 ♥ 21:12:04
Har hunnit med väldigt mycket nu senaste tiden känns det som! I måndags så hade vi luciauppträdandet, det känns jätte konstigt nu efteråt när vi inte längre har luciaövningar.. Det känns ... tomt? Vi sjöng tre gånger, en gång för Kaplan sen två gånger för Brännan och föräldrar. Sjöng solo en vers och det gick bättre än förväntat faktiskt, skönt det för var jätte nervös innan hehe.

Vi hade julfest i torsdags, sista julfesten på Brännan. Även det känns konstigt att det inte kommer vara någon mer! Det var iallafall grymt roligt. Och när det kom till lekarna så vare ju självklart att 9a skulle vinna!! Hur jävla awesome är vi inte egentligen? Obeskrivligt är ordet.
Nu är det bara en dag kvar i skolan, sen kommer det efterlängtade lovet! Behöver det så mycket så jag vet inte vad. Är psykiskt trött orkar verkligen ingenting inte ovanligt att slummra till på lektioner och har skitlätt för och bli tjurig och kan börja grina för ingenting + att jag har haft feber och konstant huvudvärk de senaste 2 veckora. Inte det roligaste om jag får säga det själv. Funderar nu på att sova? Klockan är 9 och det är lördag, så kan de gå..


Kan det vara lösningen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback