Årsresumé del 2

2013-01-17 ♥ 17:44:58


Maj: Firade Julia och Cajsa som fyllt åt. Hade klassfest ute i skogen. Kunde använda klänning och var överlycklig för det. Spenderade tid i Umeå med hjärtat och hälsade på Jeppe på sjukan. Avslutade med Maj med Brännbollsyran i Umeå med bästis. 
 
 
Juni: Fick sommarlov och njöt av värmen. Startade sommarlovet med klassfest i Boviken. Var på Dennis student och såg han åka flaket. Hade världens mysigaste kväll ute i Holmsund och tog årets första dopp. Firade midsommar med fina människor och hade världens skönaste dag efteråt i värmen. Åt massa gott på Pasta med Heidi och Moa. Avslutade Juni med att dansa loss till Adrian Lux och sjunga med Maggio ännu en gång.



Juli: Mycket myskvällar som slutade annat i Heidis lägenhet. Roliga utekvällar här och där. Häng på båten med trevliga människor. Överraskade Dennis i Umeå. Styrde ihop ett litet party då också. Moa och Heidi kom till Skellefteå och vi hade en skön helg på Trästock. 



Augusti: Började med en grym utekväll med några damer. Myste på Café Göteborg med Mois. Åkte tåg (?!) till Vännes och såg hjärtat spela med Joanna. Firade hans födelsedag med mat och bio. Åkte till Piteå med familjen och gick ut och utforskade Piteås "campingliv" med Elin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback