peterpan

2010-10-31 ♥ 19:14:45
godafton! har städat klart nu, och rummet är faktiskt ganska fint! känns awesome. ikväll ska jag vara med underbaraste petra! har inte varit med henne på sjuukt länge så det är verkligen dags nu, har saknat flickan riktigt mycket! så ikväll så har vi äntligen styrt våra planer ihop! vi ska upp på ishallen om ett tag och sen se om våra mates vill hitta på något med oss senare. sen ska petra antingen sova här elr jag där!
mamma förstörde just all min glädje med att jag har glömt och dammsuga så nu ska jag skynda mig!!


halsbandet♥
mitt och petras bestfriend halsband!!

kvällens outfit

2010-10-31 ♥ 18:48:11

tröja/jacka - åhléns
linne - gina tricot
tights - ingen aning hihi
klocka - ur&penn


beige&svart tillsammans, så otrooligt snyggt!

ss dag

2010-10-31 ♥ 15:27:06
det är söndag idag. och det betyder städdag:( och mitt rum måste vara det stökigaste i världen just nu så jag känner verkligen inte tagget på att städa.. pappa kommer med jämna mellanrum och säger att jag ska gå upp och städa, men jag vill inte.. fast om jag vill ens ska få vara med någon ikväll så måste det vara helskinande... nä nu måste jag allt ta tag i mitt bombnedslag, får bli att ha hög party musik så ska de nog gå bra!

såhär snygg är jag bakifrån, hahaha
ta mig tillbaka till cypern NU

gårdagens outfit

2010-10-31 ♥ 13:26:21

haha sämsta bilden ever, men den togs cirkus 03.00 heh

kavaj - hm
tubtopp -  cubus
brosch - mammas gamla
byxor - vero moda

just dance

2010-10-31 ♥ 13:18:24


kladdkaka steg för steg

2010-10-31 ♥ 13:14:29



resultatet:


var är du?

2010-10-31 ♥ 12:57:05


wii

2010-10-31 ♥ 12:38:46
morrn morrn! hann inte skriva några inlägg igår kväll för julia och fredrik kom! vi hade jätte kul och dansade Just dance. första gången jag använt det sedan jag fick det av mamma i julklapp förra året hehe. det var skit kul! marcus och wille kom förbi en stund och var med oss. sedan spelade vi mariokart. haha man blir råtaggad av båda spelen! jag och julia fortsatte självklart spela när fredrik hade lämnat oss. efter ett tag bestämde vi oss för att baka en kladdkaka, mumsmums. edvin marcus axel och anton kom och var med oss ett tag, ( jag antar att dom kom för kladdkakan, men den hann dom inte få av; ) dom for runt två och då satte vi oss och såg ngn creepy gammal skräckis på 3an och åt kladdkaka hihi


hår

2010-10-30 ♥ 18:03:56
vågade lindas hår med en wavemaker, den är verkligen hur bra som helst och tror jag ska inskaffa mig en sådan!

före:



undertiden:




efteråt:




vi är söta& osminkade hihi!
( sådär ser mitt hår ut när de är ny duschat)

dusch

2010-10-30 ♥ 15:47:07
nu ska jag hoppa in i duchen och sedan fara till syrran och fixa hennes hår!

wakey wakey

2010-10-30 ♥ 14:33:04
godmorgon! klockan är långt över två och jag vaknade nyss, jag sov runt 14 timmar. och det var verkligen något som jag behövde!  vi håller på måla om taken i huset vita, övervåningen är klar sen längesen och nu är toaletten och hallen klar. men nu ska vi börja måla om nedervåningen som kommer ta evigherer eftersom det är en så stor yta, men det kommer bli jätte fint när det är klart! jag har inga planer för ikväll heller, men men det blir nog bra ändå! nu ska jag gå och äta frukost, kan lixom vara bra!

puss

konfirmation

2010-10-29 ♥ 23:33:16

hade lovat att jag skulle lägga upp en film på förra bloggen, så det kommer nu istället! bättre sent än aldrig. kass kvalla menmen!

 


bra spelat

2010-10-29 ♥ 23:02:29
BRA BOYS!!! kom nyss hem från ishallen, och resultatet blev 7-0 till lejon! dom var jätteduktiga , det kunde ha blivit minst 15-0 jag lovar. måste säga att det var riktigt många utvisningar, men det brukar ju vara så *blink*. eftersom att lycksele förlorade så var jag tvungen att säga: bra lycksele till alla, det var bara en som blev glad av de.. hahah förvånande? elvira kom i sista perioden och såg, riktig härlig tjej alltså! nu sitter jag och ser The bourn supermacy. ingen aning om vilken film det är ,om de är 1an 2an elr 3an eller nu hur många filmer det finns hehe. blir nog en tidig kväll, hoppas jag men får se om det!

bild från umeå

lejon warriors

2010-10-29 ♥ 19:16:57
tjaaa läget?;)  standard frasen för killar som jag nu ska börja säga .. elr?? nja det får vi se om. jag har äntligen planer för ikväll haha som tur är. ska upp på ishallen och se killarna spela mot lycksele med maja och axel. det blir trevligt! tar med mig kameran så jag får lite bilder att visa och inte bara gamla !  måste äta innan jag far, åt ingen middag för det var tonfisk och ris. ett av det äckligaste jag vet måste jag berätta! så jag ska ta och göra mig nån macka elr ngt så jag inte blir hungrig där haha. nä nu måste jag skynda mig,  matchen börjar halv fast har tänkt och fara dit när jag är klar, nu när det blir.. ha en bra kväll  pussss!


♥, bild då från när jag och maja var i umeå med grabbarna!

dagens outfit

2010-10-29 ♥ 16:51:46




scarf - ginatricot
skjorta - hm
byxor - veromoda

älskar byxorna, dom är as sköna & jätte snygga! och den guldiga dragkedjan är verkligen ett +

HÖSTLOV!

2010-10-29 ♥ 15:58:24
hej alla glada!! för jag antar att man är ganska så glad just nu eftersom det är lov? det är iallafall jag! har varit så jävla nere hela dagen för jag fick tillbaks mitt matteprov och det gick verkligen hur dåligt som helst, jag fick vg men jag kunde verkligen fått mvg om jag bara hade varit mer noggran usch så sur jag blir, men nu är jag jätteglad igen för biologiprovet gick bra!! en riktig lättnad! så himla skönt att ha alla prov bortklarade, inget mer plugg på minst en vecka!  vi såg en film&fikade på so:n , kunde inte ha varit bättre slut på dagen. nu är jag hemma och sitter i soffan och lyssnar på musik. funderar på vad jag ska göra ikväll. har inga planer, har varit för upptagen med att plugga så har inte hunnit bestämma något! tragiskt.. ahja lär hitta på nånting iallafall! pusss


typ såhär glad är jag, och förmodligen lebbigalinn.blogg.se också!

3-1

2010-10-28 ♥ 21:59:41
hej! kom nyss hem från hockeyn,  skön seger! sitter och ser hockeykväll med pappa nu mycket mysigt. ska fortsätta plugga biologi, hoppas det ger något.. för jag blir ärligt arg när jag verkligen inte kan lära mig det. jag förstår typ ingenting:( och jag brukar inte ha svårt för biologi men detta är något som min hjärna inte vill koppla och lägga på långtidsminnet.. nä nu ska jag plugga godnatt!




hockeyy

2010-10-28 ♥ 17:57:47
ska fixa mig lite sen ska jag snart kila iväg, jag far på hockeyn med linda och maja. blir jätte kul som vanligt! hoppas verkligen dom vinner! skriver mer sen ikväll. puss!



dagens outfit

2010-10-28 ♥ 17:17:00





poncho - Hm
tröja - cubus
tights - jc


poncho i höst är verkligen ett måste! det är superskönt och snyggt och väldigt enklelt. man kan lätt matcha den till olika plagg!

evigt evigt plugg

2010-10-28 ♥ 17:03:41
hejsan! sitter och "pluggar" biologi just nu. jag får det verkligen inte att gå in i skalle! blir jätte frustrerad! vill verkligen göra bra ifrån mig men får plugga stenhårt ikäll/natt! för jag har inte tänkt och faila! men allt om nerver och hjärnan och ryggmärgen får mig att ...... vill inte ens prata om det..
men nu har jag iallafall tagit en liten paus, ska fortsätta efter maten innan jag far till ladan och ser SAIK-Frölunda. är as taggad fast jag är ganska trött så kommer inte orka stå haha. idag när vi såg film på fysiken så tog jag en liten tupplur, var det skönaste jag har gjort på länge! och även om det bara var cirkus 15 minuter så var det verkligen en power nap och jag blev pigg av det(y) borde göra det varje dag? haha nädå men skulle vara riktigt härligt. nu ska jag fortsätta plugga lite, nu=snart   puss!



"facelook", fast 1000 gånger ljusare hehe

torsdag!

2010-10-28 ♥ 07:47:31

morrn morrn! håller på att fixa mig nu, men vet inte vad jag ska ha för  tröja.. det svåraste som finns det är ärligt att klä sig?? det är jätte jobbigt för jag är alltid jätte petig med kläderna hehe. jag kan inte skriva ett långt inlägg för måste packa och  fixa mig klart hehe.  usch idag är spanska provet,  jag pluggade med mamma igår när hon kom hem och då gick det ändå bra så jag tror nog att det inte kommer gå dåligt iallafall. nä men nu måste jag kila, puss!


det var nu precis 2 år sedan jag hade pannlugg, funderar på klippa det igen?


2010-10-27 ♥ 21:07:26
nu ska jag ta och skriva ett par rader om min käraste soulmate. hennes namn är Elin Linblom och hon måste vara en av de mest underbaraste personerna jag känner! jag har känt henne sen jag gick i 4:an . under den sommaren så skulle hon och hennes lillasyster gå samma fotbollsskola som jag. och ingen av dom kände någon här så hennes faster sa att jag skulle ta hand om dom och självklart så gjorde jag det! vi blev fort vänner och jag umgicks med elin i stort sett hela tiden hon var här. vi hade verkligen jättekul tillsammans! sommaren där efter så märkte vi att vi var väldigt lika i allting, vi hade båda blont hår, vi var lika långa, vi hade likadana linnen, mobiler , och när vi var på vitbergsbadet så märkte vi att vi även hade samma bh:ar haha. kommer aldrig glömma den sommaren! vi hade inte träffats på hur länge som helst och sedan förra sommaren så när hon var här så träffades vi äntligen. och det var som att vi hittade tillbaks till varandra. vi passar verkligen ihop. den sommaren var en av dom bästa! vi gjorde allt man kan tänka sig göra.  vi gick på stadsfesten, jag lärde elin åka karuseller, såg bio som var kass, vi knackade fönster, vi åt tidig frukost, vi försökte sova ngn stans när våra föräldrar trodde vi var någon annanstans,  vi skrattade så mycket så vi lät som fler än 2 personer och mycket mycket mer. vi hade verkligen så kul! efter sommaren så var jag och hälsade på i västerås, det var första gången men verkligen inte sista! om precis en vecka så är jag i västerås igen, längtar så sjukt mycket! det sista jag vill säga är : jag älskar dig elin!












paradise

2010-10-27 ♥ 19:31:35
nu väntas paradisehotel! jag har märkt att jag har ganska stor koll på spanskan och det känns helt underbart! för egentligen så kan jag alla tidsformer elr vad man nu ska kalla de,  typ gerundium perfekt futurum osv. och det är bara det och glosor som vi ska träna på så jag har en känsla av att provet kommer gå bättre än förväntat! sitter i soffan hemma med bror för pappa är och spelar badminton och mamma är troligtvis någon stans i stockholm på väg hem!

något som skulle sitta fint just nu?

stay the night - james blunt

2010-10-27 ♥ 16:10:42
sitter och pluggar biologi nu, går väl hyfsat bra. men det är verkligen inte kul på något sätt! ska snart över till farmor och farfar och äta middag. klyftpotatis och fläskfillé, riktigt gott! senare ikväll så ska jag lyckas få stenkoll på spanskan och förhoppningsvis biologin men mest spanskan för det provet är imorrn! har ett vg och vill mer än gärna höja det till ett mvg men vi får se om jag lyckas! nu ska jag plugga lite till innan jag kilar iväg,  puss

dagens outfit

2010-10-27 ♥ 14:44:00



Tub halsduk - Hm
Linne - Rut m fl
Tights - Hm
Klocka - Ur&Penn

tröttare än tröttast

2010-10-27 ♥ 14:42:54
goddag! kom nyss hem från skolan, riktigt skönt att sluta tidigt idag för att jag har varit så sjukt trött idag så jag vet inte vad.. vi hade bara 3 lektioner idag  engelska>svenska>so. och vi såg film på alla 3 lektionerna så det var riktigt skönt! på engelskan/svenskan såg vi The outsiders, väldigt gammal film men den var ändå hur bra som helst! ger beröm till den som har gjort den!  på so:n såg vi en film om 1:a världskriget, bara fakta men man orkade iallafall titta. fast nä juste inte jag, jag lyckades somna så trött som jag var hehe. efter lunch hade vi lucia öving, och det är verkligen så kul! nu har jag tagit ett glas jucie och känner mig redo för att plugga!


sport>plugg

2010-10-26 ♥ 22:18:14
sitter och ser sporten med pappa.  underbart av Skelleteå AIK och vinna borta mot Linköping!! tagga hockey på torsdag♥ nu blire biologi och spanska, sen sova! natti natti

aa såhär kan man ju också se ut, bilden är från exakt 2 år sedan

hockeyfilm

2010-10-26 ♥ 21:00:36



haha var bara tvungen att lägga upp den här,  kan inte sluta undra över vad vi håller på med ?


bubbleroom

2010-10-26 ♥ 20:29:59
kollade nyss på bubblerooms hemsida, hittade en skitsnygg klänning där! den är Dress of the day på fredag och kostar då bara 149 kr. klänningen kommer från Sisters point och kostar i vanliga fall 499. så får se om jag ska slå till. det är ju verkligen sjukt värt, och det är aldrig fel med festklänningar? perfekt om man har bråttom och inte vet vad man ska ha på sig,  då är det bara att slänga på sig klänningen. man behöver inga accessoarer för att halsen har redan ett "halsband".  så här ser den iallafall ut!



biolologi?

2010-10-26 ♥ 19:16:11
alltså jag är verkligen riktigt dålig på att plugga.. har lyckats läsa igenom biologikapitlet, men skulle verkligen behöva någon som kunde hjälpa mig med att plugga ! för att när jag inte har papperna så går det faktiskt åt skogen. får väl försöka ringa hit ngn elr ngt sånt hehe.
jag tror jag har ett nytt favoritprogram, navy cis! det är hur bra som helst. är helt fast i det hihi
men om bara cirkus 15 minuter så börjar ph♥ fast jag måste säga att det danska paradise är typ 10 gånger bättre?
aja nu ska jag försöka plugga lite till innan det börjar , för då blir det ännu ett avbrott !

krya älskling:*

rackarns papper

2010-10-26 ♥ 17:04:21
jag blir så arg!! jag har glömt alla mina papper som jag behöver tills när jag ska plugga. och verkligen till spanskan som jag har på torsdag. börjar kännas som om att jag helt kommer misslyckas på proven. men jag får göra det bästa ur situationen och köra en standard : läsa i boken om&om igen! men det är ju skitdrygt men det behövs verkligen! är sjukt avensjuk på mamma som ska flyga till stockholm ikväll, hade verkligen gärnat följt med. hade  inte varit helt fel att fara dit? nej absolut inte. fast ska ju lix dit nästa vecka , elr jag flyger dit senare till västerås till denna brud♥


next: plugg

2010-10-26 ♥ 15:59:50
synd för mig att top model är slut nu, för nu är jag tu har jag ingen bortförklaring otur! såå ja nu är det dags för det eviga pluggandet.

dagens outfit

2010-10-26 ♥ 15:42:10

har man bråttom så har man,
alla kläder från gina hehe

top model

2010-10-26 ♥ 15:27:35
hejhej! sitter i soffan och ser top model är helt galet trött, kunde knappt stiga upp imorse och ännu mindre duscha. lyckades som vanligt sova lite längre än vad jag hade tänkt såjag fick skynda mig rejält för att inte komma försent! jag måste skärpa till mig nu när det gäller tider, det funkar inte att lägga sig sent och vakna tididgt.  det går några dar högst en vecka men verkligen inte längre, man blir helt slut och jätte tjurig hehe som jag är justjust nu! förövrigt så har dagen varit helt okej. hela 9:an var och lyssnade på estet3:orna som spelade i aulan. helt sjukt vad dom är duktiga! vart sugen att söka dit men jag vet inte(a) måste börja plugga också, har 2 prov i veckan. biologi&spanska prov. fast jag kan båda typ bra så jag hoppas att jag inte behöver plugga allt för mycket för de har jag verkligen ingen ork till!


fråga: är du såhär glad för att plugga?
svar: nej!

dagens outfit

2010-10-25 ♥ 22:47:39
jag har tänkt och börja lägga ut dagens outfit! får se om jag kommer kunna vara så duktigt att jag gör det varje dag? aja här har har ni den första iallafall. halvrisigt men grymt sköna kläder alltså!

byxor-bikbok
tshirt-ginatricot

byxorna ser jättekonstiga ut på bild men de får ni ta hehe!

back home

2010-10-25 ♥ 22:34:44
godkväll! har bosatt mig i sängen nu efter en lång och krävande promenad. halkigt som tusan, man fick passa sig noga så man inte halkade och slog ihjäl sig!! fast med skickligheterna som våra så slapp vi benbrott. vi gick en sväng upp till ishallen och där gjorde jag en helt underbar upptäckt: min mobil som jag hade haft inne på lagning hade ett nytt spel Bubble town2 !! så jag var överlycklig och satt och spelade de ett bra tag hehe så nörd som jag är:$ det gick som en dans på rosor ända tills det inte gjorde de längre.. haha nä men jag lyckades ta mig till level9 och sen tog det stopp. och då kunde vi fortsätta gå hehe. på vägen hem så stannade vi på konsum och köpte varsin gottipåse
JUSTE!!!!! jag märkte att jag hade tappat ena vanten när vi just hade kom fram till ishallen så då gick vi precis samma väg hem, och såklart så hittar jag inte vanten.. inte kul att någon tar min käraste vante!





and off we go

2010-10-25 ♥ 18:36:20
nu ska vi bara ta på oss lite varmare kläder sen far vi ut!

puss

en la caféteria

2010-10-25 ♥ 18:28:22

myspys ala 9a!

åt nyss middag

2010-10-25 ♥ 18:22:17
¡hola! just i detta nu så väntar jag på majsan som har varit hemma och ätit. hon och jag ska ut sen då hon kommer och vi har tänkt att fara en sväng upp till ishallen. för båda vi är helt enkelt loca i hockey *hehe* och kameran är fulladdad så det blir säkert lite fina höst/vinter bilder? man kan ju alltid hoppas lixom, för det är så att både jag och maja har ganska svårt att inte se helt borta ut på bilder som exempelvis bilderna i de tidigare inlägget höhö
ska springa ner och hitta kamera sladden så jag kan lägga upp bilderna som jag lovat!

lillan

2010-10-25 ♥ 16:17:20
hejsan! kom hem för ett tag sen och på vägen hem så mötte jag maja som sedan gjorde mig sällskap hem. hon bjöd på sin "underbara" sockerkaka.. nä men den var helt amazing, men skolans recept är alltid så att ingenting smakar jätte mycket! nu ligger vi i min säng och diggar till Alexandra Burke Feat. Pitbull – All Night Long - Single Version
verkligen en toppen låt! dagen i caféterian har varit riktig kul! full rulle hela tiden , och efter dagens slut så resulterar det till att jag är kungen av toastmackor;) kommer lägga in bilder sen när min kamera har laddat. får se vad jag hittar på ikväll, men ska iallafall ut på en prommis hihi


man behöver inte alltid vara seriös

morgontrött

2010-10-25 ♥ 07:47:20
jag fattar inte hur jag lyckas??  ställde väckarklockan på 6.30 när den ringde så var den 7.15
jävlar vad jag flög upp och fick bråttom då kan jag lova. har varit nere och ätit frukost och jag har hunnit sminka mig,  vi skulle "klä" ut oss så jag har en tjock kajal rand på mina ögon, ser nästan lite halvläskig ut må jag säga. irrar runt och försöker hitta något att ha på mig. riktigt bra att göra sånt här i sista minuten?  nej verkligen inte, och farfar kommer om typ 10 min hehe så måste skynda mig nu!



ni får en cambild så länge, pusss!

nattinatti

2010-10-25 ♥ 02:24:23
klockan tickar alldeles för fort! jag har skola imorrn och ska stiga upp 6.30
jag undrar verkligen hur jag ska orka!? tur att jag ska stå i caféterian iallafall på förmiddagen
till helgen så är det halloween så då har vi det som tema iveckan när vi har hand om caféterian! kommer bli jättekul är riktigt taggad att få skrämma skiten ur alla små? de är ju trots allt vi som är äldsta på skolan. nä nu ska jag göra mig i ordning för och sova.. men de är ju verkligen såå underbart att börja blogga igen hehe så kan nästan inte sluta!


godnatt puss

sommar2010

2010-10-25 ♥ 02:14:03
tänkte att jag börjar med att lägga ut lite finfina bilder från i sommar
så får ni se vad jag har hittat på allt mest
!


vi börjar med skolavslutningen..


jag och mamma for till huvudstaden


jag gick på grönalund med min soulmate

kom hem från stockholm och for till syrran i storhamn
firade midsommar i boviken med finaste


var på konfaläger med skönaste människorna


"bodde" på stadsfesten


konfirmerade mig



jag och linn flyttade till boviken





och bodde där i en vecka


vi såg beachsoccer turneringen





flyttade hem igen

lekte på mobackenskolan

upptäckte risifruttiXL

var i härnösand och stekte


var på
UFF






stannade kvar i umeå och var med frida&moa





firade petras födelsedag





for till petras stuga några dar


umgicks med lindblom´s ♥

 såg första hockeymatchen för säsongen

hängde med mrs.x

reunion med girlsen

och skolan började..

ny blogg!

2010-10-24 ♥ 22:38:00
äntligen så har jag en blogg igen! jag och linn gick skilda vägar så nu har vi varsin blogg istället och det känns helt okej. hade ingen motivation till att blogga förut för att bloggen såg ut som den gjorde , men har verkligen saknat det så nu hoppas vi på att en omstart ska vara det som behövs!


(hela bilden till headern)

Välkommen till min nya blogg!

2010-10-24 ♥ 22:35:58